Srdečně vás zveme na benefiční divadelní představení Monology vagíny, které se uskuteční symbolicky ve čtvrtek 8. března 2012 při příležitosti Mezinárodního dne žen v brněnském HaDivadle. Celý večer, který kromě samotného představení zahrnuje i doprovodný program, se ponese nejen v duchu oslav ženských práv, ale i oslav narozenin tří významných brněnských neziskových organizací Ligy lidských práv (10 let), Nesehnutí (15 let) a Persefony (5 let).

Pětičlenný herecký ženský spolek z Poděbrad s názvem V-Day se rozhodl naši práci podpořit a uspořádat pro nás benefiční divadelní představení Monology Vagíny Eve Enslerové.

V 17:30 zahájí večer performance umělkyně Lenky Klodové a studentů Fakulty výtvarných umění v Brně. V 19:00 následuje divadelní představení Monology vagíny, jehož námět je známý a oblíbený po celém světě a které vtipně i seriózně oslavuje ženskou sexualitu. Při závěrečné afterparty si můžete osobně pohovořit se zástupci neziskových organizací i samotnými herečkami, nebo si vychutnat klavírní koncert právníka Ligy Vlada Bízika.

Partnerem akce je NORA a kancelář Evropského parlamentu.

Program večera:
17:30 – 19:00 performance Lenky Klodové a studentů FaVu
19:00 – 19:15 představení neziskových organizací
19:15 – 20:45 Monology vagíny (V-Day Poděbrady)
20:45 – 21:30 afterparty a klavírní koncert Vlada Bízika
Vstupenky si můžete zakoupit přímo na pokladně divadla nebo zarezervovat na webových stránkách http://www.hadivadlo.cz/program/?mesic=2012-03

Těšíme se na vás!

benefice, práva žen, rovnoprávnost